mérgezett tüskék

2018. június 29. 14:17 - Marcsee

06.29 péntek - Kakaóscsiga

Reggelente apukám szokott kakaós csigát hozni a lányomnak. Az az egy, amit mindig megeszik, és mindig örömmel reggelire.

Anyám ezen teljesen kivan bukva, mert a kakós csiga nem tápláló és nem egészséges és különben is reggelire vajaskenyeret kell enni pritaminpaprikával. Úgyhogy letiltotta papit, hogy reggelente csigát hozzon. Csak nekem nem szóltak. Úgyhogy reggel nagyon örültem, hogy se kenyér, se zsemle, se felvágott, mert ugye már egy hete nem tudok elmenni bevásárolni, erre kakóscsiga sincs.

Akinek van két gyereke, és egyik még szopizik, nagyon jól tudja, hogy reggel minden perc számít. Mert a reggeli szopi miatt nem lehet korábban felkelni, hogy mire a gyerekek kinyitják a szemüket, addigra ott várja őket a falatkatenger a reggelizőasztalon. És két kisgyerekkel a reggeli rutin amúgy sem két perc és leányálom kategória.

Úgyhogy a péksütik a kisgyerekes anyukák szent gráljai - szerintem. De akkor most ennek lőttek. Majd most már reggelente kelhetünk tényleg 6-kor, ami rettenetesen egészséges például egy kétéves gyereknek (a NASA kutatta, és nagyon nem, de ez anyámat nem érdekli, mert az egy kókler banda, és amúgy is ez csak egy mentség a lusta semmirekellő emberek számára), hogy vajas kenyeret katonázgassak, aztán megegyem őket, mert a gyerekek nem fogják, inkább éhen halnak. Köszi!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletanyammal.blog.hu/api/trackback/id/tr7014082371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
mérgezett tüskék
süti beállítások módosítása