mérgezett tüskék

2018. június 20. 14:15 - Marcsee

06.20 Szerda - A cserebogarak

Ma reggel 3 cserebogarat találtam a lakásban. Így már összesen 9 állat került elő idén.

A főfal vakolatában fúrják fel magukat szép nagy lyukakat hagyva a falon. Valamint a konyhában vagy a fürdőszobában a lefolyócső mellett. Mondta anyukám, hogy minden évben összeszedett eddig egyet vagy kettőt, meg a nagypapám is mindig mondta, hogy hallja a kaparászást a falban, reméli, hogy nem egerek. Hát nem, cserebogarak.

Szóval egy hete kb minden nap találok egyet, ma meg ugye reggel reggelikészítés helyett bogarakat likvidáltam, a gyerekek meg rohangáltak (reggelizés helyett), így jött, hogy mi a fennforgás tárgya, miért nem esznek, le fognak szokni az evésről, mert SOSEM adok nekik reggelit (csak minden reggel, akár van ovi akár nincs). Erre mutattam neki a mai termést.

Kifújta a levegőt és rosszallóan közölte:

- Amióta itt vagytok, azóta van ennyi cserebogár.

Csak néztem rá, szokás szerint szólni sem tudtam, kisült az agyam. Most mire gondolt? Mi hoztuk őket nagyváros kellős közepének 1. emeletéről, bedugtuk őket a ház alá és most jönnek elő? Vagy mégis mi? .. mindegy is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletanyammal.blog.hu/api/trackback/id/tr6814060419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
mérgezett tüskék
süti beállítások módosítása